måndag, september 26

Bitcoin Cash

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vad är Bitcoin Cash?

Bitcoin Cash: är en en alt-coin klon av Bitcoin som skapades i augusti 2017 när en grupp kinesiska mineras initierade en hardfork av bitcoins blockchain. Valutan har fått mycket kritik av det traditionella Bitcoin samhället men trots det så gick företag som Coinbase in och stödde valutan – eftersom man tjänade pengar på att göra det. Andra argument kring Bitcoin var att transferingstiden och kostnaden skulle bli lägre.

Under hösten 2017 skapade det stor förvirring och osäkerhet på Bitcoin marknaden och då stödet för Bitcoin Cash föll så steg den vanliga Bitcoin.

Problemet är att både Bitcoin eller Bitcoin Cash gemenskaperna fortfarande är sammanflätade, flera år efter separationen. Likheten mellan BCH-och BTC-blockkedjor för mining och enkelheten som miners kan byta mellan dessa är några av de viktigaste frågorna för att skapa de bästa förutsättningarna för betalningar.

Share.

About Author

Vår ambition med onllinepengar.se är att bli Sveriges ledande blogg kring information om Fintech, online betalningar och finansiella tjänster. På onlinepengar skriver vi om de nya affärsmodellerna i det digitala samhället, mobila betalningar, blockchains och digitala valutor som Bitcoin, Litecoin och Ethereum.

Comments are closed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap