torsdag, augusti 18

Bitshares – blockchain teknik för tjänster

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bitshares är en cryptovaluta som marknadsförs som decentraliserad valuta. Bitshares 2.0 erbjuder växling och banklösningar över blockchains.

Utvecklarna vill bygga en handelsplattform för alla blockchains på samma sätt som  Nasdaq och börsen agerar mellanhand för säljare och köpare på aktiemarknaden.

Utvecklarna av BitShares bildade Cryptonomex för att tjäna pengar på tekniken som de fått under sina första två år av utveckling och drift. Mycket av tekniken är inbakat i ”Graphene™ som är en programvaruplattform för distribution av tredje generationen kryptografiskt säkra decentraliserade ledgers dvs block chains.

Graphen en verktygslåda för realtids blockchain

Graphen har betydligt bättre prestanda än första generationens Bitcoin system eller den andra generationens ”Bitcoin 2.0” system som utgör de närmaste konkurrenterna. grafen som en verktygslåda för realtid blockchains.

Ladda ner clienten

Det finns flera olika typer av klienter för att börja använda Bitshares
http://bitshares.org/download
https://openledger.info
https://bitshares.org/wallet
http://decentral.exchange
Bunkerdex

Share.

About Author

Vår ambition med onllinepengar.se är att bli Sveriges ledande blogg kring information om Fintech, online betalningar och finansiella tjänster. På onlinepengar skriver vi om de nya affärsmodellerna i det digitala samhället, mobila betalningar, blockchains och digitala valutor som Bitcoin, Litecoin och Ethereum.

Comments are closed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap