Fintech onlinepengar

Innovationer inom finans

Celsius Network – ger höga räntor på kryptovalutor

Amerikanska Celsius Network tillhandahåller banktjänster på blockchain och marknadsför ett helt nytt sätt att tjäna pengar, låna och betala över blockchain som kan disrupta bankindustrin.

Celsius tillhandahåller finansiella tjänster i sina kunders intresse. Om du har en wallet kan du tjäna räntor på dina digitala valutor som Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Ripple mfl. Dess upplåning och utlåning plattform låter användare tjäna upp till 5% ränta på sina kryptotillgångar samtidigt som lån har 9% ränta, med hjälp av deras krypto som säkerhet.

Celsius nätverkets mål är att få nästa 100 000 000 människor i krypto, i slutändan blir den första mördaren app i rymden. Riskabelt eller inte, detta är en att hålla ett öga på. Denna FinTech Startup är primat för att störa traditionella banktjänster.

De ger användarna som har tjänade in höga räntor, en enkel betalning och överföring funktionen kallas CelPay, och är den lägsta räntan för kontant lån på marknaden, Celsius Network hoppas nå 100 miljoner människor med sin blockchain teknik.