måndag, september 26

Digitala pengar stort på CES 2019

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

CES 2019 är världens största konsumentmässa för elektronik. I år är det fokus på ny teknik som AI, robotics, augmented reality och digitala pengar.

Du hittar udda produktlanseringar som den automatiska skräpkorgen Litter-Robot 3 där avfallet deponseras i en liten låda eller Kettlebell Connect utrustad med flexibel vikt för den som vill träna.

Flera lösningar handlar om digitala pengar och betalsätt. Inom blockchain teknik presenteras nya betalningssätt och företag som Celsius Network som erbjuder räntor på kryptovalutor, Devvio och SecuX Technology som lanserar en hårdvaru wallet. Det finns också företag som Uniken som levererar mobila betalningar. Vault logic som presenterar en innovativ ATM-maskin som klarar av annonser och kryptovalutor. Wizbl marknadsför sig som 5:e generationens blockchain teknik

Share.

About Author

Vår ambition med onllinepengar.se är att bli Sveriges ledande blogg kring information om Fintech, online betalningar och finansiella tjänster. På onlinepengar skriver vi om de nya affärsmodellerna i det digitala samhället, mobila betalningar, blockchains och digitala valutor som Bitcoin, Litecoin och Ethereum.

Comments are closed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap