tisdag, augusti 16

Japan slår ner mot Bitcoin börser – Bitcoin kursen föll 10%

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bitcoin kursen föll kraftigt efter regleringar i Japan
Bitcoinkursen föll kraftigt med 10% efter Japanska tillsynsmyndigheter slog ned på sex av landets största handelsplatser för kryptovalutor och krävde med förbättringar.

Tillsynsmyndigheten ökade upp kraven på Bitcoin börserna och hänvisar till penningtvätts problem. Den digitala valuta hade en fyra månaders lägsta nivå på $6 045,31 och testade årslägsta som var $5 922 som sattes den 6 februari.

BitFlyer Inc som är det största kryptobörsen i Japan-att tvingades stoppa nya konton samtidigt som det tvingas göra ändringar och granska identitetskontroller. Myndigheten tvingade också fem andra börser att göra ändringar efter att de funnit svagheter vid kontrollerna mot penningtvätt. Företagen måste lämna in sina planer senast den 23 juli.

Share.

About Author

Vår ambition med onllinepengar.se är att bli Sveriges ledande blogg kring information om Fintech, online betalningar och finansiella tjänster. På onlinepengar skriver vi om de nya affärsmodellerna i det digitala samhället, mobila betalningar, blockchains och digitala valutor som Bitcoin, Litecoin och Ethereum.

Comments are closed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap