måndag, september 26

Bankappen Koho – får in 42 miljoner dollar

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Toronto-baserade FinTech startup bolaget Koho hävdar att de har över 120 000 kanadensare för sin mobila bank tjänst som är ett alternativ till entraditionell bank, Koho har finansierats med $42 miljoner tilllsammans med Portag3 ventures.

Tjänsten ger kontroll över användarnas egna ekonomi
Koho användare använder Visa-kort och en mobil app och erbjuder real-tids insikter kring privatekonomi. Tjänsten har instant cashback vilket innebär att du får 0.5% på alla inköp och du slipper betala ränta. Du kan också sätta mål på saker som du sparar till.

Deras premium omfattar även växlingsavgifter, en smart vertikal kort design, gratis ekonomisk coaching i appen, högre balansgränser, och pris-matchning för att hjälpa användarna att hitta de bästa erbjudandena – även efter köpet.

Tjänsten har varit i drift under två år, företaget säger sig ha över $500 000 000 i transaktioner årligen och en Koho kort används var 4 sekund.

Om den här investeringen
Portag3 har också investeras i Wealthsimple och Borrowell. Denna investeringsrunda omfattade även investeringar från brittiska företaget Greyhound Capital och flera andra företag.

Share.

About Author

Vår ambition med onllinepengar.se är att bli Sveriges ledande blogg kring information om Fintech, online betalningar och finansiella tjänster. På onlinepengar skriver vi om de nya affärsmodellerna i det digitala samhället, mobila betalningar, blockchains och digitala valutor som Bitcoin, Litecoin och Ethereum.

Comments are closed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap