tisdag, augusti 16

LoopPay – Cool mobilteknik från Samsung

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

LoopPay gör det möjligt att lagra kreditkort i deras Loop Mobile Wallet. Systemet används för kreditkort, lojalitetskort och hanterar identitetsinformation och betalkort. LoopPays teknik gör det möjligt att betala med Smartphone och Android och de har patenterat en teknik som kallas för Magnetic Secure.

https://www.youtube.com/watch?v=bw1l149Rb1k

Tekniken med mobil plånbok från LoopPay kommer användas i Samsungs nästa flaggskeppstelefoner och den är kompatibel med traditionella magnetiska kortläsare – till skillnad från Apple Betala och Google Wallet – som stödjer 90% av alla point-of-sale terminaler.

Samsung Pay är det officiella betalning som många föredrar Samsung över Android Pay. Tjänsten är mycket enkel att använda och är inte begränsad till  NFC läsare, men tack vare sin patenterade teknologi går den att använda med kortläsare som du säkert stött på i en butik. Samsung Pay kommunicerar med magnetremsan och har ett säkerhetssystem. Samsung Pay är för närvarande endast tillgänglig i USA och Sydkorea.

Share.

About Author

Vår ambition med onllinepengar.se är att bli Sveriges ledande blogg kring information om Fintech, online betalningar och finansiella tjänster. På onlinepengar skriver vi om de nya affärsmodellerna i det digitala samhället, mobila betalningar, blockchains och digitala valutor som Bitcoin, Litecoin och Ethereum.

Comments are closed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap