söndag, december 15

Microsoft och blockchain

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

De satsar på PowerBI

Under Microsoft Business Applications Summit  sommaren 2019 gick Microsoft ut med att de kommer göra blockchain verktyg tillgängliga till användare av PowerApps och Microsoft Flow.

Både artificiell intelligens och blockchain verktyg kommer finnas med i företagets PowerApps custom application bilder och PowerBI business intelligence tool.

Azure blockchain workbench

I januari 2019 sa Microsoft att de satsade på en Azure Blockchain Workbench-arkitektur. De ville göra utvecklingen enklare och experimentera med inbyggda moduler.

Syftet med Azure Blockchain Workbench är att förenkla utvecklingen av blockkedjor genom att tillhandahålla en lösning med flera Azure-komponenter.

Blockchain Workbench distribueras med hjälp av en mall i Azure Marketplace. I mallen kan du välja moduler och komponenter för att distribuera inklusive blockchain stack, typ av klientprogrammet, och stöd för IoT-integrering. När distribuerats ger Blockchain Workbench åtkomst till en webbapp, iOS-app och Android-app.

Läs mer på docs.microsoft.com

Share.

About Author

Vår ambition med onllinepengar.se är att bli Sveriges ledande blogg kring information om Fintech, online betalningar och finansiella tjänster. På onlinepengar skriver vi om de nya affärsmodellerna i det digitala samhället, mobila betalningar, blockchains och digitala valutor som Bitcoin, Litecoin och Ethereum.

Comments are closed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap