tisdag, augusti 16

Simple – Mobil banking som sprider skräck hos bankerna!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Slutet av storbankerna är nära  – framtidens banktjänster är mobila

Banken i framtiden kommer vara mobila och finnas i våra fickor eller på våra handleder, inte i dyra bankbyggnader på centrala platser.

Washington Post har en artikel om mobilbanking tjänster som Simple.com och Moven. Du behöver en smartphone för att anlita till tjänsterna och den fungerar både på iOS och Android Apps. Den nya tekniken kallas Fintech.

Simple är en mobil banklösning med stor potential som innebär att du kan slå samman alla dina bankkonton viket innebär att du slipper avgifter och kan dela upp räntan mellan de berörda bankerna. Bankcorp Bank är partnerbank. Företaget satsar på IT och kundsupport.

Grundare: Alex Payne, Josh Reich och Shamir Karkal
Huvudkontor: Brooklyn, NY, men flyttar till Portland

En annan banklösning som fått enorm publicitet är Kash vars lösning kringår kreditkortföretagen och deras höga avgifter.

Share.

About Author

Vår ambition med onllinepengar.se är att bli Sveriges ledande blogg kring information om Fintech, online betalningar och finansiella tjänster. På onlinepengar skriver vi om de nya affärsmodellerna i det digitala samhället, mobila betalningar, blockchains och digitala valutor som Bitcoin, Litecoin och Ethereum.

Comments are closed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap