Fintech onlinepengar

Innovationer inom finans

Kinesiska NEO utmanar Ethereum

Neo (tidigare AntShares) är en kinesisk blockchain lösning som konkurrerar med Ethereum. Fördelen med NEO är att den använder digitala identiteter tillskillnad från Bitcoin och Ethereum som fokuserar på anonymitet. Valutan har snabbt blivit en av de största kryptovalutorna och det finns starkt stöd för projektet.

NEO:s plattform påminner om Ethereum men har några fördelar i rockärmen. Den stora fördelen med NEO är att projektet skapat ett ekosystem för ekonomiska transaktioner. De använder digitala tillgångar, smarta kontrakt och en digital identitet som kan användas för applikationer. Systemet är användbart för finansiering av ICO:s.

Med NEO går det att utveckla snabbare och distribuera smart kontrakt och projekt, eftersom det gör det möjligt för utvecklare att snabbt använda programmeringsspråk som de redan är bekanta med. Deras kompilator har stöd för .net, Java, Go och Python.

NEO stöder upp till 10 000 transaktioner per sekund, vilket är mycket energieffektivt jämfört med Ethereum som har 15 transaktioner per sekund. NEO sägs ha stöd av tillsynsmyndigheter och näringslivet i Kina. Det går att investera i NEO från https://www.binance.com.

Läs mer: Here is how NEO plans to top Ethereum and Bitcoin

Ladda ner klienter
https://neo.org/en-us/download