måndag, september 26

Patron – influencernätverk som använder blockchain

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Patron (sv. beskyddare) är ett av Japans ledande blockchain företag. De håller för närvarande på att bygga en decentraliserad influencer-marknadsföringsplattform inom innehåll och sociala medier inom märkesvaror.

Influencer marknadsföring har funnits sedan starten och med den ökade användningen av sociala medier har de skapat en plattform där varumärken kan ansluta med kunder och slutanvändare på en mer detaljerad nivå genom personligheter de kan relatera med inom sociala medier som YouTube, Instagram, Twitter och Facebook för att agera som med varumärken och skapa en mer effektiv marknadsföring.

Företaget har fått in $40 000 000 i token-försäljning och håller för närvarande på att expandera verksamheten till USA. Patron är startat av den japanska influencern, Atsushi Hisatsumi, och de har fått internationell uppmärksamhet för sina strategiska partnerskap och sin starka rådgivande styrelse med flera blockchain experter. Företaget använder Ethereum smarta kontrakt.

Share.

About Author

Vår ambition med onllinepengar.se är att bli Sveriges ledande blogg kring information om Fintech, online betalningar och finansiella tjänster. På onlinepengar skriver vi om de nya affärsmodellerna i det digitala samhället, mobila betalningar, blockchains och digitala valutor som Bitcoin, Litecoin och Ethereum.

Comments are closed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap