tisdag, augusti 16

Payza vinner pris som bästa betalningsmetod

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Payza vinner pris som bästa betalningsmetod på MPE 2017 awards (Merchant Payments Ecosystem Conference). I Storbritannien hade de en 150% tillväxt på merchant konton. Med Payzas betalningsplattform kan du skicka och ta emot pengar, göra betalningar online eller få betalt från nästan var som helst i världen.

Företaget tillkännagav nyligen sin integration med Boleto Bancario, en av de mest populära lösning för faktura betalningar i Brasilien. Payza gjorde också några andra intressanta nyheter som att de har stöd för den brasilianska realen, vilket gör det enklare för kunderna att ha e-wallets i sin lokala valuta.

Boleto är en Brasiliansk betalningsmetod som gör det möjligt för brasilianare att direkt överföra pengar online, säkert och till ett rimligt pris. Företaget står för nästan 23 procent av alla online-betalningar i Brasilien.

Läs artikel

Share.

About Author

Vår ambition med onllinepengar.se är att bli Sveriges ledande blogg kring information om Fintech, online betalningar och finansiella tjänster. På onlinepengar skriver vi om de nya affärsmodellerna i det digitala samhället, mobila betalningar, blockchains och digitala valutor som Bitcoin, Litecoin och Ethereum.

Comments are closed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap