tisdag, augusti 16

Vault Logic erbjuder BTM-tjänster

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vault Logic multi-crypto smart bankomater erbjuder både traditionella ATM-och BTM-tjänster (Bitcoin ATM) men de har multi krypto tjänster. Dessutom har dessa kassa valv systemkapacitet för ett brett utbud av anpassade CaaS (Cash-som-en-tjänst) applikationer.

Vault Logics lösning fungerar som en stor smartphone med flera appar men det är samtidigt en ATM maskin. De har mer än 10 av de största kryptovalutorna som Bitcoin mfl. Betala räkningar med kontanter för de som inte har bankkonto. Marknaden i utlandet är alla fattiga som satsar på lotterier som istället kan investera i kryptovalutor. Själva ATM-maskinen har också en annonsplattform för lokala företag. Företaget ställer ut på CES 2019 – den stora konsumentmässan.

Vault Logic är inte det enda bolaget som har Bitcoin i sina ATM maskiner. Tidigare har Athena Bitcoin offentliggjort att de kommer placera ut ATM maskiner med Bitcoin i Argentina och de har även maskiner i gång i Columbia. Amerikanska Odyssey Group håller också på att bearbeta marknaden med Bitcoin ATM maskiner som håller på att installeras i Argentina. De håller också på att expandera till andra latinamerikanska länder.

Hemsida: https://vaultlogic.com

Share.

About Author

Vår ambition med onllinepengar.se är att bli Sveriges ledande blogg kring information om Fintech, online betalningar och finansiella tjänster. På onlinepengar skriver vi om de nya affärsmodellerna i det digitala samhället, mobila betalningar, blockchains och digitala valutor som Bitcoin, Litecoin och Ethereum.

Comments are closed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap