onsdag, mars 20

Om oss : Innovativa betalningslösningar och digitaliserade lösningar

onlinepengar

Om onlinepengar.se

Vår ambition är att bli Sveriges ledande blogg kring information om fintech, kryptovalutor, online betalningar och nya finansiella tjänster.

Onlinepengar skriver om de nya affärsmodellerna och strategierna inom Fintech och kryptovalutor som Bitcoin.  Finansiella företag står inför stora utmaningar där intäkter och vinster hotas från nya affärsmodeller. På onlinepengar skriver vi om de nya affärsmodellerna i det digitala samhället, mobila betalningar och digitala valutor. FinTech omfattar innovationer inom den finansiella sektorn som ändrar människors sätt göra betalningar, spara, handla eller låna pengar. Under de senaste åren har vi sett en dramatisk ökning av investeringar inom Fintech och vi räknar med att banker kommer att få ökad konkurrens men även mer samarbeten. Vi vill helt enkelt — informera och inspirera med läsvärd information.

Vårt uppdrag är långsiktigt

Onlinepengar.se drivs av företaget Expandtalk AB. Vi är en mediabyrå som lever på Internet och jobbar med flera olika webbplatser och tidskrifter inom ekonomi och digital marknadsföring.

Vi hjälper våra kunder identifiera möjligheter att genomföra eller förbättra befintliga betalnings tjänster och utveckla användarorienterade, innovativa betalningsprodukter som har en positiv påverkan på samhället. Vi har jobbat med en mängd olika affärslösningar för företag inklusive fintech, banker och tillsynsmyndigheter. Vi jobbar med webblösningar och gärna med ny teknik som blockchain och öppna API:er.

Expandtalk grundades som ett kul projekt 2012 i Årsta i södra Stockholm. Vi tyckte det fanns väldigt få webbsajter som innehöll djup och nerdig information. Våra målgrupper var i början digitala marknadsförare men vi har under årens lopp samarbetat med nerdiga experter och företagsledare inom flera nischer. Om du är intresserad att bidra med artiklar som överrenstämmer med vår målgrupp inom Fintech så kontakta oss gärna. Kontakta oss om du har synpunkter på innehållet eller om du vill annonsera.

Kontakta oss

[contact-form-7 id=”701″ title=”Kontaktformulär 1″]

Expandtalk AB
Sandfjärdsgatan 42
120 56 Stockholm
expandtalk.se