Fintech onlinepengar

Innovationer inom finans

Om oss : Innovativa betalningslösningar och digitaliserade lösningar

Bitcoin BTC coins in the shopping cart on the financial diagram.

Om onlinepengar.se

Vår ambition är att vara Sveriges ledande blogg om fintech, kryptovalutor, online betalningar och nya finansiella tjänster.

Onlinepengar skriver om de nya affärsmodellerna och strategierna inom Fintech och kryptovalutor som Bitcoin.  Finansiella företag står inför stora utmaningar där intäkter och vinster hotas från nya affärsmodeller. På onlinepengar skriver vi om de nya affärsmodellerna i det digitala samhället, mobila betalningar och digitala valutor. FinTech omfattar innovationer inom den finansiella sektorn som ändrar människors sätt göra betalningar, spara, handla eller låna pengar.

Vårt uppdrag är att främja och stödja forskning, utveckling och utbildning för att sprida införandet av online betalningar och kryptovalutor till världen till de människor som behöver det mest, och tillsammans bygga ett mer globalt tillgängligt, öppet och välmående samhälle.

Under de senaste åren har vi sett en dramatisk ökning av investeringar inom Fintech och vi räknar med att banker kommer att få ökad konkurrens men även mer samarbeten. Vi vill helt enkelt — informera och inspirera med läsvärd information.

Vårt uppdrag är långsiktigt

Onlinepengar.se drivs av företaget Expandtalk AB. Vi är en mediabyrå som lever på Internet och jobbar med flera olika webbplatser och tidskrifter inom ekonomi och digital marknadsföring.

Kryptovalutor är digitalt guld. Pengar som är säkra från politiskt inflytande och öka sitt värde över tiden. Dessa digitala valutor betalnings medel med en global räckvidd.

Aktuella innovationer som Bitcoin, Ethereum och andra är bara början på en teknik som kan bidra till att förbättra livet för varje människa på jorden och korrigera många av de ekonomiska obalanserna som finns i vår värld.

Vi hjälper våra kunder identifiera möjligheter att genomföra eller förbättra befintliga betalnings tjänster och utveckla användarorienterade, innovativa betalningsprodukter som har en positiv påverkan på samhället.

Vad vill Expandtalk?

Expandtalk grundades som ett kul projekt 2012 i Årsta i södra Stockholm. Vi tyckte det fanns väldigt få webbsajter som innehöll djup och nerdig information. Våra målgrupper var i början digitala marknadsförare men vi har under årens lopp samarbetat med nerdiga experter och företagsledare inom flera nischer.

Vi har jobbat med en mängd olika affärslösningar för företag inklusive fintech, banker och tillsynsmyndigheter. Vi jobbar med webblösningar och gärna med ny teknik som blockchain och öppna API:er.

Kontakta oss

Om du är intresserad att bidra med artiklar som överrenstämmer med vår målgrupp inom Fintech så kontakta oss gärna. Vi jobbar inte som traditionella SEO-byråer så du kan inte köpa länkar av oss till innehåll som inte stämmer med våra värderingar. Kontakta oss om du har synpunkter på innehållet eller om du vill annonsera.

[contact-form-7 id=”701″ title=”Kontaktformulär 1″]

Expandtalk AB
Sandfjärdsgatan 42
120 56 Stockholm
expandtalk.se